Meteen naar de inhoud

Particuliere Coaching

"Als je blijft doen wat je doet, blijf je krijgen wat je krijgt."

Als wijkverpleegkundige, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met kanker, heb ik door de jaren heel vele gesprekken met mensen gevoerd. In voor cliënten vaak moeilijke en intensieve tijden. Over
levensvragen, over wat iemands leven kleurde, belemmeringen en angsten. Samen vooruit kijkend naar wensen en mogelijkheden. 
Wat kun je anders doen zodat het toch lukt?

Om te bereiken wat je wilt maar nog niet is gelukt is inzicht nodig in wat je doet en wat hier de reden van is. Of het nu gaat om iets in jezelf waarvan je wilt dat het anders gaat of om het volbrengen van iets wat je heel graag wilt, dat maakt niet uit. Als je blijft doen wat je nu doet, dan verandert het niet.

Samen gaan we dan op zoek naar inzicht in jezelf en wat de reden is dat je doet wat je doet en hiermee blijft krijgen wat je krijgt. Met dit inzicht krijg je de mogelijkheden in handen die leiden tot de voor jou juiste keuzes, verandering en verbetering. Durf jij de uitdaging met jezelf aan te gaan?

Martine Nieuwlaar - Coaching Kloosterhaar

Wat kan ik betekenen?

Of het nu gaat over het maken van keuzes, dingen die je doet maar niet de gewenste reacties of het beoogde resultaat opleveren of over hoe je in je vel zit. Het liefste los je alles zelf op en gelukkig lukt dit vaak ook. Soms kom je hier zelf niet uit. Coachingsgesprekken kunnen jou hier dan bij helpen.

Door jou gericht vragen te stellen en het gesprek hier over aan te gaan, zetten we samen alles op een rijtje. Je krijg je weer overzicht over jouw situatie en inzicht in jezelf. Welke keuze het beste bij jou past, wat je doet en waarom, met welk gevolg en hoe het mogelijk anders zou kunnen. Het steeds weer overdenken van en mogelijk piekeren over hetgeen je bezighoudt wordt daarmee snel minder. Je krijgt weer rust en ruimte in je hoofd. De antwoorden en oplossingen komen dus uit jezelf en zijn daardoor passend voor jou en jouw situatie. Hierdoor kun je weloverwogen eigen keuzes maken en is de kans van slagen met duurzaam resultaat groot.

Het verleden dient achterwaarts te worden begrepen maar naar voren te worden geleefd. Tijdens de gesprekken blikken we terug op je verleden als dat relevant is voor de vraag wat de reden is dat je doet wat je doet, maar we zijn vooral gericht op nu en de toekomst. Praktisch en oplossingsgericht zodat je handvatten krijgt om mee verder te kunnen. Dit doe ik met een nuchtere en doelgerichte kijk en aanpak maar met zorg voor jou als persoon.

 Er zelf niet uitkomen is heel menselijk. Het soms moeilijk vinden om er over te praten ook. Zet de eerste stap in de richting naar beter en maak vrijblijvend een afspraak.