Meteen naar de inhoud

Over mij

Dit ben ik

Al meewerkend in het melkvee- en schapenbedrijf van mijn ouders ben ik opgegroeid in het Noord-Hollandse West-Friesland.  Inmiddels woon ik in het Overijsselse Kloosterhaar, samen met mijn man René en onze kinderen op een veehouderijbedrijf.

Het agrarische leven is mijn leven. De taal en mentaliteit van de agrariërs zijn ook de mijne. Ik ben een nuchter persoon: gemoedelijk, praktisch en een aanpakker. Naast coach ben ik al jaren wijkverpleegkundige, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met kanker. Ook dit heeft mij gevormd als coach: met beide benen op de grond, praktisch en doelgericht maar wel met aandacht en zorg voor jou als persoon, partner of de familie.

Uit eigen ervaring kan ook ik zeggen dat het leven een weg van soms hard vallen en weer opstaan is. Dat je als persoon of als familie voor grote uitdagingen kan komen te staan. Hoe je hier (samen) doorheen komt en weer verder kunt, dat is waar het om gaat. Het liefst red je dit zonder hulp maar soms lukt dit niet. Wie jou of jullie dan de helpende hand biedt om weer in het zadel te komen op je eigen gekozen manier is heel belangrijk.

Martine Nieuwlaar - Coach

Zoek je een coach die de verwevenheid van gezin, familie en bedrijf en de invloed en belangen hierin begrijpt? Die weet hoe lastig het kan zijn om er over te praten maar weet dat ook jij dit kunt? Die ervaring heeft met het begeleiden van mensen in ingrijpende situaties? Die ook medisch deskundig is als het gaat om mensen met inmiddels psychische klachten die verband kunnen hebben met burn-out of depressie? Een coach voor zowel (agrarisch) ondernemers en hun naasten als particuliere personen? Die niet oordeelt maar luistert en je helpt jouw eigen weg te vinden?

Wacht dan niet langer en maak vrijblijvend een afspraak.

Ik ben een NOBCO-gecertificeerd coach en werk volgens de Internationale Ethische Code. Lees de Internationale Ethische Code hier!